U trendu

DS: Napad na ženu u Šapcu insceniran, pristalice SNS pokušale da izazou nerede

Demokratska stranka (DS) saopštila je danas da je navodni napad opozicije na jednu ženu pred skup partija koje žele da formiraju Saveza za Srbiju u Šapcu insceniran i da su pristalice Srpske napredne stranke (SNS) pokušavale da izazovu nerede i nasilje, kako bi za to okrivili opozicione političare.

U saopštenju se navodi da su se DS u Šapcu danas javljali gradjani koji su tu ženu opisali kao aktivistkinju SNS iz Vladimiraca i „vatrenu sledbenicu (predsednika Srbije) Aleksandra Vučića“.

„Postoje i brojne fotografije putem kojih ona pokazuje svoju bliskost sa čelnicima SNS, medju kojima je posebno ponosna na onu sa rodjenim bratom predsednika Srbije, Andrejem Vučićem“, navodi se u saopštenju.

Kako se dodaje da ta žena nije slučajno bila pred Šabačkim pozorištem, „već po nalogu svoje stranke i sa jasno odredjenim zadatkom“.

DS je naveo da su pristalice SNS vredjali, provocirali i pokušali da zastraše učesnike tribine u Šabačkom pozorištu i okupljene gradjane i da do većih sukoba nije došlo „samo zahvaljujući prisebnosti opozicionih prvaka i gradjana u Šapcu“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.