U trendu

DSS: Predsednik Vučić predaje KiM suprotno volji većine gradjana

Demokratska stranka Srbije (DSS) ocenila je danas da predsednik Srbije Aleksandar Vučić predaje Kosovo i Metohiju suprotno volji većine gradjana i optužila ga učestvuje u gradnji kosovske nezavisnosti.

Iz DSS-a ističu da Vučić upućuje salve najgrubljih uvreda onima koji se ne slažu sa njegovom kosovskom politikom i davanje Kosovu stolice u Ujedinjenim nacijama i koji odbijaju da to prihvate kao tzv. kompromisno rešenje.

„Ovi brutalni napadi nisu znak samo nedostatka domaćeg vaspitanja, već i potpunog gubitka samokontrole apsolutiste razapetog izmedju zapadu datog obećanja da će brzo i po svaku cenu da reši pitanje konačnog statusa Kosova i volje većine gradjana Srbije“, ocenjeno je u saopštenju DSS-a.

Kako se dodaje, „siledžijskim ponašanjem i retorikom, iznošenjem obilja ordinarnih neistina umesto ijednog istinitog argumenta u prilog neophodnosti hitnog potpisivanja pravno obavezujućeg sporazuma Srbije sa Kosovom, Aleksandar Vučić je sam sebe obeležio kao moralno nedostojnog funkcije predsednika Republike“.
Navode i da istorija Srbije ne beleži primer da je njen vladar ili predsednik svoje političke neistomišljenike nazivao „idiotima“, „ljudima koji pojma nemaju, a sole mi pamet“, koji „tri grama mozga nemaju“, „lopovima“, „lažovima“, „budalama“, „prevarantima“…

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.