U trendu

Fondacija: Prikupljena sredstva za lečenje DušanaTodorovića

BEOGRAD – Fondacija „Podrži život“ saopštila je danas da je uspešno završena humanitarna akcija za četvorogodišnjeg Dušana Todorovića, koji boluje od agresivnog oblika tumora, i da su prikupljena sredstva za nastavak njegovog lečenja u Barseloni.

Dušan Todorović je četvorogodišnji dečak iz Kušiljeva, kod Svilajnca, koji boluje od tumora neoblastom. Pojavile su mu se recidivne promene, zbog kojih je hitno morao da ode na lečenje.

Fondacija je od četvrtka 6. septembra do 15. septembra ukupno sakupila iznos od 119.391,14 evra, u koji ne ulazi prihod od SMS poruka, kao ni iznosi koji su uplaćeni tokom današnjeg dana na račun Fondacije i devizni iznosi koji su uplaćeni u petak 14. septembra.

„Želimo da iskažemo zahvalnost svima koji su u ovoj humanitarnoj akciji učestvovali, jer je ova akcija posebno bila hitna i svaki dan, sat i minut su za ovog dečaka bili od posebne važnosti. Posebno se zahvaljujemo osobi koja je stupila u kontakt sa roditeljima bez podstredstva Fondacije i koja je ostala anonimana i za Fondaciju. Ta osoba je uplatila klinici direktno preostali iznos, koji nije sakupljen preko Fondacije“, ističe se u saopštenju.

Fondacija, takođe, apeluje da se nastavi slanje sms poruka na broj 5757, jer pored Dušana, nažalost, postoji još dece kojima je potrebna pomoć.

(Tanjug)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike