U trendu

Formiran još jedan pokret Slobodni gradjani Srbije

Dan nakon što je u Beogradu osnovan Pokret „Slobodni gradjani Srbije“, na čijem je čelu Saša Janković, predstavnici te organizacije saznali su da je u Agenciji za privredne registre (APR) registrovana još jedna organizacija sa gotovo identičnim nazivom. 

Reč o organizaciji Slobodni gradjani Srbije iz Novog Sada, koju je neko registrovao pre 18 dana. 

Predsednik Pokret „Slobodni gradjani Srbije“ Saša Janković rekao je agenciji Beta da je spreman da ostavi mogućnost da je u pitanju samo jedna slučajnost i dodao da će i taj problem biti rešen. 

„Ispostavilo se danas na sajtu APR da je neko, pre 18 dana, takodje registrovao udruženje sa istim imenom… Videćemo, razrešićemo… I do sada smo mnogo tehničkih problema rešili pa ćemo i ovo. Ostavićemo neka to bude slučajnost“, rekao je Janković.

U Beogradu je u nedelju osnovan novi politički pokret „Slobodni gradjani Srbije“ za čijeg predsednika je izabran bivši zaštitnik gradjana i drugoplasirani kandidat predsedničkih izbora Saša Janković.

Za članove Predsedništva pokreta izabrani su aktivistkinja za ljudska prava Aida Ćorović, novinar Srdjan Škoro, reditelj Goran Marković i akademik Dušan Teodorović.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar