U trendu

Gajić: Vučić nema legitimitet i mandat da se odrekne dela teritorije Srbije

Poslanik Narodne stranke Vladimir Gajić izjavio je danas bi Evropska unija trebalo da zna da predsednik Srbije Aleksandar Vučić „nema legitimitet i mandat“ da se odrekne dela teritorije Srbije.

„Kad-tad demokratska Srbija će poništiti sva njegova priznanja, odgovorne izvesti pred sud, a posrednicima zabraniti zauvek ulazak u Srbiju. To vam garantujemo svojom čašću“, rekao je Gajić.

Gajić je dodao da „Srbija ne mora da se pridržava međunarodnog javnog prava ako ga ne poštuje ni međunarodna zajednica“.

„Tako će biti oboren svaki izdajnički akt. Kada se takozvana međunarodna zajednica ne pridržava međunarodnog javnog prava, nećemo se ni mi pridržavati. Vučićevi akti biće anulirani voljom naroda“, rekao je Gajić.

Gajić je istakao da je preuzeo odbranu uhapšenog urednika portala Srbin info Dejana Petra Zlatanovića, koji kako je rekao, „odgovara po starom boljševičkom verbalnom deliktu za koji se naivno verovalo da je prevaziđen pre više od 30 godina“.

„Zlatanović je navodno ugrozio ustavni poredak rečima, otet je na ulici i stavljen je u lance, a u javnosti muk i gromoglasna tišina“, rekao je Gajić.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar