U trendu

Glavni odbor SPS za Vučića, Dačić: Svi za jednog, jedan za sve

Glavni odbor SPS odlučio je danas da kandidat njihove stranke na predsedničkim izborima bude lider SNS Aleksandar Vučić.

Predsednik socijalista rekao je da Vučić ne dobija samo podršku socijalista za kandidaturu, već da ga ta stranka smatra svojim kandidatom na izborima za šefa države. Dačić je, na kratkoj i efikasnoj sednici rukovodstva stranke, rekao da je njen glavni cilj stabilnost i budućnost Srbije, i podsetio na odličnu saradnju sa naprednjacima u prethodnih pet godina.

„Vučić zato ne dobija samo našu podršku, on je i naš, zajednički kandidat“, rekao je Dačić.

Lider socijalista je upozorio da bi u suprotnom sve što je postignuto u prethodnih pet godina u odličnoj saradnji sa Vučićem i SNS „prekrili snegovi, ruzmarin i šaš“, a Srbija vraćena u prošlost. Ukazao je da je na predsedničkim izborima potrebno jedinstvo, kao što je građanima potrebna i jaka i stabilna Srbija i zato ta stranka nema nikakvu dilemu po pitanju Vučićeve kandidature.

U sadašnjim vremenima sveopšte nestabilnosti potreban je, kaže, široki narodni front koji će obezbediti stabilnost i budućnost Srbije: „Svi za jednog, jedan za sve. Zato smo se i opredelili da na ovim izborima nastupamo na jednom frontu koji će obezubediti stabilnost i budućnost Srbije“, poručio je Dačić.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.