I.Simić: Janjić gubi kompas

KOSOVSKA MITROVICA – Potpredsednik Srpske liste Igor Simić izjavio je sinoć da Sava Janjić u „sve fanaticnijim napadima na predsednika Srbije Aleksandra Vučiha potpuno gubi kompas i razum“.

Simić je reagovao na poruku Janjića na društvenoj mreži Tviter u kojoj on, povodom pisanja „Telegrafa“ da Vučić napušta SNS i politiku, kaže da se radi o „virtuelnoj realnosti koju kreiraju režimski tabloidi“.
To ga, kaze Janjić, podseca na stil “ tragikomične ideje o šarenom vozu pre dve godine“.

Simić kaže da Janjiću iz nekog razloga smeta poruka „Kosovo je Srbija“ ispisana na vozu srpske železnice, na srpskoj železnickoj liniji.

„Možda je na vozu trebalo da piše Kosovo je Albanija da bi gradanin Dragutin (Sava) Janjic bio zadovoljan?“, primećuje Simic i dodaje da je to samo još jedna potvrda da u „svojim sve fanaticnijim napadima na predsednika naše države Dragutin (Sava) Janjic potpuno gubi kompas i razum“.

Prema njegovim rečima, neshvatljiv je nivo taštine koja provejava iz njegovih internet-tirada.

„I pitam se cije simpatije Janjić pokušava da pobere na taj nacin – sigurno ne ubedljive vecine Srba sa KiM koji podržavaju predsednika Vucica“, poručuje Simić.

On kaže da bi bilo pošteno da se građanin Dragutin (Sava) Janjic i njegovi malobrojni istomišljenici presaberu i u svom „patriotskom žaru“ odluce koju poziciju zastupaju, a ne da ona zavisi od toga koji strani zvanicnik ih poseti.

(Tanjug)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike