najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Izjava Vučića o bombi svedoči o njegovoj hrabrosti

Ministar pravde Nikola Selaković rekao je danas da izjava premijera Aleksandra Vučića da će Srbima oprostiti bacanje bombe na halu u Zubinom Potoku na Kosovu politička i da svedoči o hrabrosti njegove ličnosti.

„Predsednik Vlade izneo je svoj politički stav, ja ga razumem, jer on je predsednik Vlade ovog naroda i ove države i u skladu sa time se i ponaša u svakoj prilici“, kazao je Selaković novinarima u Beogradu posle simboličnog obeležavanja početka primene taksenih marki za sudske postupke.

On je rekao da je uveren da će „varvarski čin bacanja bombe“ nadležni organi rasvetliti u skladu sa zakonskim propisima.

„Ono što je gorka činjenica sa kojom se suočavama svaki put kada govorimo o Kosovu i Metohiji je to što organi krivičnog gonjenja nemaju faktičku i formalnu nadležnost“, rekao je Selaković.

U sportskoj hali u Zubinom Potoku bačena je bomba nekoliko sati pre nego što je održan miting Srpske napredne stranke na kojem je Vučić govorio. Napadači nisu uhvaćeni, a prema navodima premijera reč je o Srbima.

(Beta)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike