U trendu

Janjušević (Dveri) traži od članova SNS da se ograde od izjave Vučića kojom vredja žene

Poslanica Dveri Marija Janjušević pozvala je danas sve „pristojne“ članove Srpske napredne stranke da se ograde od izjave predsednika Srbije i predsednika SNS Aleksandar Vučića kojom je, kako je ukazala, uvredio sve žene u Srbiji.

Janjušević je novinarima u Skupštini Srbije rekla da je Vučić prilikom obilaska turske fabrike u Kraljevu „mizoginim izjavama i prostačkim ponašanjem“ uvredio sve porodice u Srbiji.

Ona je kazala da je Vučić pokušao da bude duhovit na račun vredjanja dostojanstva žena i istakla da ono što je tužno nikako ne može da bude smešno.

„Vučić je uvredio sve žene u Srbiji ponudivši ih na tržištu rada ili nešto mnogo strašnije, investitorima iz Truske koje je prisno nazivao braća Turci. Ja nemam ništa protiv njihovog prisnog odnosa i da se investitori osećaju u Srbiji dobrodošli, ali to ne sme da bude na račun dostojanstva žena u Srbiji“, rekla je Janjušević.

Šef Dveri Boško Obradović rekao je da Vučić pokazao da nema nikakav smisao za humor, odnosno da je“ operisan od smisla za humor“.

„Vučić naprestano pokušava da bude duhovit, ali ne sme da pokušava da bude duhovit tako što će gaziti dostojanstvo žena u Srbiji“, rekao Obradović.

Vučić je u nedelju, tokom obilaska turske fabrike u Kraljevu rekao predstavniku te firme: „Pa ti si sve žene uzeo da rade pa zato si ti srećan, misliš da ćeš eee…“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar