U trendu

Janković: Vučić fantom iz Savamale

Kandidat za predsednika Srbije Saša Janković izjavio je večeras u beogradskoj četvrti Savamala, u Hercegovačkoj ulici, gde su pre skoro 11 meseci maskirani ljudi sa bagerom rušili objekte, da je Aleksandar Vučić kompletni fantom iz Savamale.

„Tvoja je odgovornost, ideja i interesi. Na ovim izborima rešićemo Savamalu. Ili si ti Aleksandare Vučiću kompletni fantom iz Savamale, ili smo mi gradjani kompletni idioti“, rekao je Janković.

On je rekao da su svi koji su rušili u noći izmedju 24. i 25. aprila prošle godine „bili tu u ime jednog čoveka, tebe Aleksandre Vučiću“.

„Niko od tvojih poslušnika ne bi sam pomislio da pljune gradjane“, rekao je Janković i dodao da Vučiću garantuje da će odgovarati pred zakonom i da je to „najmanje što dugujemo Slobodanu Tanaskoviću i deci kojoj treba da ostavimo državu“.

Na skupu „Radi istine i slobode“ okupljeni su nosili transparente „Puk’o si“, „Podseti me šta to beše Ustav“, „Udri jače, ruši bolje, beži brže“, „Bagerčićeš me bagrečićem ću te“, „Zadnji voz za Srbiju 2.4.2017″,“Ako vam je dobro onda ništa“, „Zakon je isti za sve“, „15 dana do slobode“.

Saša Janković stigao je na skup u pratnji bubnjara i javnih ličnosti koje su podržale njegovu kandidaturu. Skupu su prisustvovali funkcioneri Demokratske stranke.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.