U trendu

Jeremić: Nasilje u Srbiji je sve izraženije

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je večeras povodom lepljenja uvredljivih plakata preko puta zgrade u kojoj živi sa porodicom, da je u Srbiji sve više nasilja, naročito u verbalnoj komunikaciji.

Na TV Njuzmaks Adria Jeremić je naglasio da verbalna komunikacija i blaži oblici nasilja „zakonomerno“ vode ka težim, pa onda „na kraju neko bude napadnut, prebijen ili gore od toga“.

„Plakati ispred moje kuće, baš ispred moje kuće i samo ispred moje kuće, ni levo ni desno, niti na bilo kojem drugom mestu u komšiluku, očigledno su bili upućeni meni i mojoj porodici – poruka je bila ‘Znamo gde živiš!’ „, rekao je Jeremić.

Prekoputa zgrade u kojoj Jeremić živi sa porodicom, izlepljeni su plakati uvredljive sadržine, na mestu koje je pokriveno bezbednosnim kamerama, pošto su plakati lepljeni na zidu ambasade jedne afričke države.

Policija nije saopštila da li je našla počinioce.

Jeremić je kazao da je neophodan dijalog vlasti i opozicije o izbornim uslovima i da je u tom dijalogu neophodan kredibilan posrednik, a to može biti samo Evropska unija.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar