U trendu

Jeremić: Posle Kosova, demontiranje Srpske

BEOGRAD – Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić tvrdi da je opozicioni blok na korak do formiranja Saveza za Srbiju, a ključna tačka politike o Kosovu tog Saveza biće, kako je rekao, protivljenje potpisivanju sporazuma koji bi Prištini omogućio stolicu u UN.

Jeremić je na osnivačkoj skupštini odbora njegove stranke na opštini Palilula rekao da se na pitanju Kosova i Metohije mora povući crvena linija, jer je, kaže, vlast počela da priprema javnost za pristanak na članstvo Kosova u UN.

(Tanjug)

1 komentar
  1. Anonimni

    gospodine jeremicu koliko vidim umete da vodite politiku i puno znate sta bi trewbalo uraditi ili ne uraditi.samo bi jedno hteo da znam pod cijom politickom vlasti je do ovoga doslo da se od kosova stvori jedna drzava jeste li vi i Tadic tada bili na vlasti ili Gospoda vucic i Dacic kada ste bili na vlasti niste znali da ce do ovoga da dodje a sada pametujete lako je sada biti pametan kada se iza sebe ostavili sve najgore. da se razumemo vicuc nije meni drag ali koliko vidim radi ono sto moze, jer vi sveznalci kada ukakite onda smrdi do nebesa pa ostavite drugome da cisti vasa g…. pozdrav od velikog srbina.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike