U trendu

Jovanović: Parking servis na mala vrata oštetio Beogradjane, tražimo odgovore

Potpredsednik Narodne stranke Nikola Jovanović ocenio je danas da gradska vlast Beograda nastavlja da bez objašnjenja i opravdanog razloga „sve dublje zavlači ruku u džep Beogradjana“ i kao primer naveo novo povećanje cene parkiranja za 20 odsto u proseku u javnim garažama. 

Jovanović je u saopštenju upitao koje je obrazloženje za povećanje cene parkiranja u Beogradu i da li je standard Beogradjana porastao, pa da plaćaju više za istu uslugu. 

„Da li preko ledja Beogradjana JP Parking servis namerava da nadoknadi gubitak nastao katastrofalnom odlukom da više od hiljadu parking mesta pokloni stranom koncesionaru beogradskog aerodroma? Gradjani ne bi trebalo da iz svog džepa plaćaju neefikasnost i nekompetentnost javnih preduzeća u Beogradu“, navodi se u saopštenju.

Jovanović, koji je i zamenik šefa odborničke grupe „Savez za Srbiju“ u Skupštini Beograda, je rekao da se ta odbornička grupa zalaže za punu transparentnost i odgovornost u radu javnih preduzeća i da se obavezuje da će ih „očistiti od korupcije i partokratije“.

„O ovim i drugim važnim temama za Beogradjane pokrenućemo raspravu na sednici Skupštine Beograda u ponedeljak“, naveo je on.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.