U trendu

Kampanja „Budućnost Srbije“ nije ni partijska ni predizborna

BEOGRAD – Kampanja „Budućnost Srbije“ koju je najavio predsednik Aleksandar Vučić nije nikakva partijska ili predizborna kampanja, već promocija kvalitetnog rada vlasti, kaže ministar državne uprave i lokalne samouprave i funkcioner SPS Branko Ružić.

Ružić za TV Prva rekao da je ta kampanja veoma značajna, jer predstavlja refleksiju svega što su uradili Vlada Srbije i predsednik države i dodaje da će u događajima učestovati i ministri pa će, na primer, on i ministar rada sutra, za kada je najavljen početak kampanje, sa Vučićem učestovati na događaju u Aleksincu.

TANJUG/ Kabinet Predsednika Republike Srbije

(Tanjug)

2 komentara
  1. Anonimni

    MOJ predlog: ############################################################## kombi->zombi! # U EVENTUALNI SPORAZUM SA KOSOVOM I METOHOJOM : 1. OBAVEZNO KATASTARSKI VRATITI IMANJA CRKVE U VLASNIŠTVO CRKVE, ODNOSNO VERSKIH ZAJEDNICA , SA STANJEM PRE II SVETSKOG RATA. ############################################ 2. ISTO TAKO KATADSTARSKI VRATITI I IMANJA NARODA , KOJI JE ŽIVEO -PRE II SV RATA DRŽAVA SRBIJA DA OBEZBEDI NOVAC , UZ POMOČ SRBA IZ DIJASPORE ZA OSTVARIVANJE REALIZACIJE PREDLOGA ####################################################################### 3. DA SRBIJA SA KOSOVOM I METOHIJOM OSTANE ZAJEDNO ,MODUS KIM LABAVE POKRAJINE, SA NEUTRALNOM POLITIKOM ####################################################### KO DOBRONAMERNI LAIK , ŽELIM REŠENJE SRBIJI I SVIM NARODIMA U ZEMLJAMA SA SRPSKIM NARODOM DA ŽIVIMO MIRNO I DOBRO , KAO NEKADA, PRE TITA , KADA SU BEOGRAD I SRBIJA BILI ŽELJENO STECIŠTE ŽIVOTA I NAPRETKA I ZA SRBE I ZA BIZNISMDENE UZ POŠTOVANJE SRPSKOGA DOMAČINA ….

  2. Anonimni

    MOJ predlog: ################################################################## U EVENTUALNI SPORAZUM SA KOSOVOM I METOHOJOM : 1. OBAVEZNO KATASTARSKI VRATITI IMANJA CRKVE U VLASNIŠTVO CRKVE, ODNOSNO VERSKIH ZAJEDNICA , SA STANJEM PRE II SVETSKOG RATA. ############################################ 2. ISTO TAKO KATADSTARSKI VRATITI I IMANJA NARODA , KOJI JE ŽIVEO -PRE II SV RATA DRŽAVA SRBIJA DA OBEZBEDI NOVAC , UZ POMOČ SRBA IZ DIJASPORE ZA OSTVARIVANJE REALIZACIJE PREDLOGA ####################################################################### 3. DA SRBIJA SA KOSOVOM I METOHIJOM OSTANE ZAJEDNO ,MODUS KIM LABAVE POKRAJINE, SA NEUTRALNOM POLITIKOM ####################################################### KO DOBRONAMERNI LAIK , ŽELIM REŠENJE SRBIJI I SVIM NARODIMA U ZEMLJAMA SA SRPSKIM NARODOM DA ŽIVIMO MIRNO I DOBRO , KAO NEKADA, PRE TITA , KADA SU BEOGRAD I SRBIJA BILI ŽELJENO STECIŠTE ŽIVOTA I NAPRETKA I ZA SRBE I ZA BIZNISMDENE UZ POŠTOVANJE SRPSKOGA DOMAČINA ….

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike