U trendu

Komadant Savezničkih snaga u Evropi: Vojska Srbije je na dobrom glasu

Vrhovni komandant Savezničkih snaga u Evropi Tod D. Volters izjavio je da NATO u potpunosti poštuje pravo Srbije da donosi sopstvene političke i bezbednosne odluke i da produbljavanje „jakog partnerstva“ raduje NATO.

On je, u intervjuu za izdanje lista Blic od subote, rekao da NATO već ima jake odnose s partnerima iz zemalja koji nisu članice, medju kojima su Austrija, Irska, Finska i Švedska.

„Srbija daje važan doprinos regionalnoj i medjunarodnoj bezbednosti, koji je od ključne važnosti za stabilnost i prosperitet u regionu“, rekao je Volters koji je ove nedelje posetio Srbiju, Kosovo i Bosnu i Hercegovinu i razgovarao s njihovim rukovodstvima.

Govoreći o mirovnim misijama u svetu, Volters je rekao da je Srbija na dobrom glasu.

„Vaši vojnici su istrajni, imaju osećaj dužnosti i posvećeni su izvršenju misija. Naše partnerstvo je dobro za Srbiju, Zapadni Balkan i NATO“, rekao je Volters.

(Beta)

1 komentar
  1. Anonimni

    FUJ! FUJ ! Frenklin Ben Hodžis„Glas Amerike“KRITIKUJE SRBE,VERU I DUHOVNOST,SRPSKU PRAVOSLAVNU CRKVU!“ SAD i NATO u Srbiji , Rusiji, Ukrajini,Gruziji,Crnoj Gori, Makedoniji,Rumuniji, Buigarskoj,bez ikakvog valjanog i zdravorazumskog razloga stvorili nove neprijatelje u pravoslavnim narodima: antipravoslavni i antireligijski koncept Zapada , protiv hriščana (pravoslavaca), muslimana (islama),…, FUJ ! FUJ ! Razgovaraju dva čoveka: – Izvinite, kako mogu najbrže stići do bolnice? – Samo idi na autoput i bićeš u bolnici za deset minuta.

Napišite komentar