U trendu

Kozarev: Jedini program DS S je mržnja prema Vučiću

BEOGRAD – Licemerno je da iz DS S, u čije je vreme jednostrano proglašena nezavisnost takozvanog Kosova, stižu optužbe za nekakvu „predaju“ teritorije, ocenuje član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Dušan Kozarev i poručuje da je jedini program DS S mržnja prema predsedniku Aleksandru Vučiću.

Ističe da su SNS i predsednik Aleksandar Vučić odličili da daju sve od sebe da se dođe do održivog i komprimisnog rešenja, koje će biti na korist i Srbima na KiM i Srbima u centralnoj Srbiji i da na KiM dobijemo više nego što sada imamo.
„DŠ je najodgovornija za gubljenje teritorija i prodaju države. U vreme vladavine DS S-a raspala se zajednička država, Crna Gora je izašla iz Državne zajednice, a DŠ je sa svojim tajkunima pljačkaškim privatizacijama rasporodao celu Srbiju, sve firme koje su vredele, veliki broj građana je ostao bez posla, a država i narod dovedeni su do prosjačkog štapa“, kaže Kozarev.

U saopštenju navodi da je predsednik DS S Miloš Jovanović danas ponovo pokazao da je SNS bila u pravu kada je ukazivala na to da je jedini program DS S-a mržnja prema predsedniku Vučiću i „ništa više od toga“.
„Licemerno je da od stranke u čije vreme je jednostrano proglašena nezavisnost tzv. Kosova, a zahvaljujući njihovom ‘pregovaranju’ desio se najveći pogrom Srba sa KiM, a da oni prstom nisu mrdnuli, stižu optužbe za nekakvu ‘predaju’ teritorije“, rekao je Kozarev.

Sada se DS S, dodaje, minorna i po članstvu i po podršci zanemarljiva stranka koju po celoj Srbiji napuštaju preostali članovi, svodeći je na mikroskopske ostatke, usuđuje da deli lekcije koje sama nikada neće naučiti.

„Da li je nakaradno to što tražimo rešenje ili treba kao oni da sedimo i čekamo da bismo na kraju izgubili sve, budući da i sama Rezolucija 1244 predviđa kao konačno rešenje poguban model iz Rambujea“, upitao je Kozarev.

(Tanjug)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike