U trendu

Kozarev: Jeremić bi dao KiM i Vojvodinu zarad rušenja vlasti

BEOGRAD – Član Glavnog odbora SNS Dušan Kozarev izjavio je danas da bi Vuk Jeremić i njegovi saradnici bili spremni da na poslužavniku poklone i Kosovo i Metohiju, i Rašku oblast i Vojvodinu, samo da bi ostvarili svoj jedini politički cilj, a to je obaranje demokratski izabrane vlasti u Srbiji.
„Oni bi to da rade na ulici, a ne na izborima, i pošto im građani nisu dali mandat za napad na sopstvenu državu i demokratski poredak, postavlja se pitanje za koga i u čijem interesu oni to rade“ rekao je Kozarev.

On je, u pisanoj izjavi medijima, naveo da sve brutalniji napadi Jeremića i njegovih saradnika, poput Zdravka Ponoša i Miroslava Aleksića, pokazuju da ih je uhvatila nervoza, „jer ti izvođači radova za silne novce dobijene iz tajnih inostranih fondova još nisu ništa isporučili svojim finansijerima“.

Kaže da je Jeremić, pošto shvata da je toliko omražen u srpskoj javnosti da će njegova interesna družina zauvek ostati ispod izbornog praga, dao nalog Ponošu i Aleksiću da za njega obavljaju prljave poslove, da prete prevratima, da lažu i kleveću, a da potom svi horski, kada im se odgovori, zakukaju da se u Srbiju uvodi totalitarizam i onemogućuje pluralizam mišljenja.
„Aleksić je pristavši da bude potpredsednik Jeremićeve stranke postao đavolji šegrt i svojim najnovijim izjavama saučesnik u podrivanju države i mahnitoj borbi da Srbija ne uspe da zaštiti nijedan svoj interes na Kosovu i Metohiji“ rekao je Alekisić.

Ni njemu, niti bilo kome od Jeremićevih „nikada nećemo oćutati, i borićemo se argumentovano protiv njihovih laži i zlodela, upravo u interesu svoje države i demokratije, o kojoj oni mnogo govore, ali u nju uopšte ne veruju“ poručio je Kozarev.

(Tanjug)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike