U trendu

Linta: Nažalost, Subašić je samo jedan od mnogih

BEOGRAD – Golman reprezentacije Hrvatske Danijel Subašić samo je jedan od više desetina hiljada Srba u Hrvatskoj koji su se od 1991. godine do danas odrekli svoje nacije i vere da bi izbegao pretnje, uvrede, fizičke napade i govor mržnje kojima su izloženi preostali Srbi u toj zemlji, izjavio je danas predsednik Saveza Srba iz regiona Miodrag Linta.

„Nažalost, Subašić je pogazio svoje korene i poreklo kada je javno izjavio da je Hrvat katolik. On nije smogao snage da kao javna ličnost poruči hrvatskoj javnosti da se neće odreći svog srpstva i da će braniti za Hrvatsku ako ga prihvate kao Srbina“, navodi se u pisanoj izjavi.

(Tanjug)

1 komentar
  1. Anonimni

    kakve to veze ima sa nama. Svaka osoba ima pravo da menja svoja misljenja i stvari vezane za njegovo bitisanje i buducnost. zasto svakome zameramo a mi nikakve koristi od toga nemamo. Pa i mnogi kod nas su promenili misljenje i stranke i to smo i oni sami ocenjivali kao pravo ilepo imali koristi od toga. Dali bismo Mi bili bolji u fudbalu (u ovom slucaju) da Subasic nije rekao to sto je rekao. Vodimo racuna o svom i u svom dvoristu,ne bavimo se nevaznim stvarima.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike