U trendu

Ljajić: Potrebna sveobuhvatna istraga o oružju u blizini porodične kuće pemijera

Potpredsednik Vlade Srbije Rasim Ljajić izjavio je danas da istraga o oružju koje je pronadjeno u blizini porodične kuće premijera Alekskandra Vučića u Jajincima kod Beograda mora biti sveobuhvatna, kako bi se izbegla „relativizacija ili improvizacija“ tog slučaja. 

„To mora biti  signal za uzbunu svih nadležnih službi, pogotovo službi bezbednosti i policije, da bi se sprečila svaka relativizacija ili improvizacija čitavog slučaja. Mi moramo da imamo konačan epilog da se vidi čije je ovo oružje i protiv koga je bilo namenjeno“, kazao je Ljajić za Radio-televiziju Srbije.

On je dodao da oružje sigurno nije bilo sakriveno da bi se „mravi igrali s njim“ i podsetio na tragična dešavanja iz prošlosti, zbog čega, kako je istakao, Srbija ne sme da relativizuje ovakve slučajeve.     

U Jajincima, u blizini porodične kuće premijera Srbije, juče oko 16.00 pronadjeni su ručni bacač zolja, četiri ručne bombe, 100 komada municije kalibra 7,62 mm, 4-5 metaka za automatsko oružje i 15 metaka nepoznatog kalibra.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar