U trendu

Lončar: Epilog priče o kupovini stana poznat

Ministar zdravlja Srbije Zlatibor Lončar danas je, povodom teksta Mreže za istraživanja kriminala i korupcije – KRIK, da je pre 14 godina kupio stan od supruge člana zemunskog klana, izjavio da je epilog priče o kupovini stana poznati da je on sve ugovore lično odneo policiji.

„Postoje državni organi koji o tome vode računa“, kazao je Lončar na konferenciji za novinare u Klinici za ginekologiju i akušerstvo u Beogradu povodom početka pilot projekta HPV imunizacije, navodeći da ne želi da učestvuje u predizbornoj kampanji.

KRIK je juče objavio tekst da je Lončar 2002. godine, dok je bio lekar Urgentnog centra, kupio stan od Jelene Kalinić, supruge člana zemunskog klana Sretka Kalinića.

Lončar je novinara KRIK-a pitao šta je sporno u vezi sa ugovorom, a na pitanje da li je taj stan dobio ili kupio, Lončar je upitao: „Šta piše u ugovoru“.

Na konstataciju novinara KRIK-a da u ugovoru piše da je stan kupio, Lončar je pitao: „Da li sam ja vidovit i da li sam ja dve hiljade i neke znao ko su Jelena i Sretko Kalinić“.Ministar je rekao da je mnogo bitnije da li je KRIK platio sve poreze od kojih država treba da živi.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar