U trendu

Marković: Srbija bliže EU, Vučić vodi dobru politiku

BEOGRAD – Srbija je mnogo bliže EU nego pre 2012. godine, predsednik Srbije Aleksandar Vučić vodi veoma dobru politiku – od nekih zemalja koje su slale iritantne poruke napravio je prijateljske zemlje, kaže lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma u intervjuu za sutrašnje izdanje Večernjih novosti.

„Takav primer je Turska, iz koje dolazi sve veći broj investitora, ali i turista. Erdogan je pre nekoliko godina na Kosovu govorio da je to Turska, a danas ne šalje slične poruke već pomirljive. Postao nam je prijatelj“, rekao je Marković odgovarajući na pitanje da li je posle samita u Sofiji i jasne poruke Francuza da neće biti proširenja pre suštinske reforme unutar EU, Srbija još dalje od Unije.

(Tanjug)

1 komentar
  1. Anonimni

    Ovog nepismenog buldoga ne bi trebalo pitati ni za sta. U njega je ugradjen nekakav cip , te stalno isto govori , podrzava , ulaguje se i svi su mu dobri. Bolji mu je Bec od Kosova i tamo provodi vise vremena . A za vreme bombardovanja je stranka – njegova i onog njegovog vodje – bila prisutna na Kosovu. Ali tada se u kamione trebalo da utovaruje stoka koju su krali po livadama i pasnjacima. Tada nije ni razmisljao o Becu .

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike