Mihajlovićeva:Jeremić pokazao da nema obraz i dostojanstvo

BEOGRAD – Lider narodne stranke Vuk Jeremić, nastavlja sa svojom ružnom praksom da gde god može u svetu blati svoju zemlju – a to je nešto što pristojni ljude ipak ne rade, saopšila je danas članica Predsedništva SNS Zorana Mihajlović.

„Govoreći strancima najgore stvari o svojoj zemlji i blateći kod stranaca legalno i legitimno izabrane predstavnike vlasti, ne samo u Srbiji, već i u regionu, Vuk Jeremić pokazuje da u sebi jednostavno nema ono što čoveka čini čovekom: obraz i dostojanstvo“, istakla Mihajlovićeva.

Jeremić opet putuje u Njujork da napada svoju državu

Pokret socijalista saopštio je danas da „propali dosovski političar“ – lider Narodne stranke Vuk Jeremić – nije propustio priliku da svoju posetu Njujorku iskoristi kako bi ponovo napao svoju državu.

„Jeremić koji za sebe kaže da je veliki patriota je na najveći hrišćanski praznik u američkim medijima svoju državu predstavio kao despotsku i zatvorenu, najgoru na Balkanu. Jasno je da je Jeremić uvek spreman da laže i da bude protiv svog naroda i države samo da se dodvori strancima i to nas baš ni malo ne čudi“, ističe se u saopštenju…

(Tanjug)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike