Ministar Đorđević držao kolegijum na aerodromu

BEOGRAD – Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević održao je, po dolasku u Beograd iz zvanične posete Meksiku i Kubi, kolegijum u prostorijama aerodroma „Nikola Tesla“ i zatim razgovarao sa rukovodstvom aerodroma.

Đorđević je, saopštilo je Ministarstvo, istakao da je to jedno od najuspešnijih preduzeća u Srbiji.

Izrazio je očekivanje da će Ministarstvo i aerodrom „Nikola Tesla“ nastaviti zajedničko delovanje u cilju postizanja još boljih rezultata i pružio podršku daljim aktivnostima za što bolje pripreme zaposlenih za dolazak koncesionara.

„Rezultati, koje ostvaruje aerodrom Nikola Tesla, svakako treba da budu primer drugima i svaka kompanija koja ovako uspešno posluje uvek će imati podršku ministarstva i Vlade Srbije. Koncesija je obezbedila ulaganja u aerodrom u narednih 25 godina, što će vremenom doprineti još većem broju putnika i tome da aerodrom počne da radi u punom kapacitetu, a to za naše građanje znači više radnih mesta”, rekao je ministar.

Vršilac dužnosti generalnog direktora aerodroma „Nikola Tesla“ Saša Vlaisavljević predstavio je dosadašnje rezultate i buduće planove i zahvalio Đorđeviću na prepoznavanju rezultata rada rukovodstva i svih zaposlenih na aerodromu, kao i na dosadašnjoj podršci.

„AD Aerodrom Nikola Tesla Beograd ove godine beleži rekordne rezultate u svim segmentima poslovanja. Drago mi je što će se dobra saradnja nastaviti jer, usled povećanja obima posla i unapređenja poslovanja, a imajući u vidu ekspanziju vazdušnog saobraćaja u Srbiji, postoji stalna potreba za dodatnim angažovanjem zaposlenih, kako bi se vazdušni saobraćaj odvijao bezbedno“, rekao je Vlaisavljević.

(Tanjug)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike