Ministru Vulinu dodeljeno specijalno priznanje AMS S

BEOGRAD – Ministru odbrane Srbije Aleksandru Vulinu uručeno je sinoć specijalno priznanje Auto-moto saveza Srbije za izuzetan doprinos u razvoju auto, moto i karting sporta u Srbiji.

Na svečanosti dodele priznanja i nagrada najboljima u auto, moto i karting sportu za 2018. godinu, Vulin je, zahvaljujući na dodeljenom priznanju, istakao da Vojska Srbije voli auto-moto sport i da ga smatra veoma važnim.

U maju prošle godine, Vojska Srbije je na međunarodnom takmičenju, među desetak dobrih i dobro obučenih armija, pobedila u brdskim trkama, kao i na takmičenju u upravljanju terenskim vozilima, podsetio je Vulin.

Predsednik Auto-moto saveza Srbije Mirko Butulija zahvalio je ministru Vulinu na dosadašnjoj uspešnoj saradnji, navodeći da će realizacija zajedničkih planova u vezi sa poligonima i stazom za obuku biti na obostranu korist vozača i Vojske Srbije.

Na sinoćnjoj svečanosti, ministru Vulinu pripala je i čast da uruči najprestižnije nagrade – Zlatnu i Dijamnatsku kacigu ovogodišnjim dobitnicima Luki Kotorčeviću i Aleksi Radojkoviću.

Tradicionalnu dodelu nagrada u organizaciji Auto-moto saveza Srbije (AMS S), Sportskog auto i karting saveza Srbije (SAKS S) i Moto saveza Srbije (MS S) obeležilo je i proglašenje najboljih takmičara u auto, moto i karting sportu za proteklu sezonu i tom prilikom su uručena i pruznanja i pehari svima koji su ostvarili vrhunske rezultate u 2018. godini.

Osim medalja tamičarima, predstavnici AMS S uručili su na svečanosti i specijalna priznanja i ostalim predstavnicima najvažnijih institucija koje podržavaju, pomažu i prate ove sportove u našoj zemlji.

(Tanjug)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike