U trendu

Mirković: Tajkun koalicija bi da ponovo pljačka građane

BEOGRAD – Šef odborničke grupe Srpske napredne stranke Aleksandar Mirković ocenio je danas da
je PKB jedno od preduzeća koja su doživela svu pogubnu politiku Đilasa i Jeremića i da lideri „tajkun koalicije“ pokušavaju da se vrate na vlast kako bi ponovo pljačkali građane.

On ukazuje da osim političke mržnje prema Aleksandru Vučiću, crtanja meta na glavama svih koji ne misle kao oni i uvreda koje svakodnevno izgovaraju nemaju ni trunku programa koji nude Srbiji i koji bi nešto učinio za građane, a ne samo za njih, saopšteno je iz Gradskog odbora SNS Beograda.

„Politika upropašćavanja naše privrede, svih naših vitalnih resursa i politika koja je dovela da u vreme vlasti Đilasa, Jeremića i DS-a imamo gotovo 27 odsto nezaposlenih, dok su se oni enormno bogatili, jedina je slika Srbije koju bi želeli da vrate, i da ponovo budu gospodari života i smrti u našoj zemlji“, naveo je Mirković,

Mirković je ukazao da je PKB jedno od preduzeća koja su doživela svu pogubnu politiku Đilasa i Jeremića, u kome je Đilas postavljajući svoje marionete za direktore pokušao da razori pomenuto preduzeće i omogući Miškoviću, sa kojim je sarađivao u mnogim medijskim i privredim projektima, da ga što jeftinije kupi.

„Naime, na čelo PKB-a Đilas je postavio izvesnog Mandića, koji je pre toga čak deset godina bio direktor u kompaniji Delta Miroslava Miškovića, i koji je za samo dve godine PKB kreditima zadužio za 25,6 miliona evra i koji je po nalogu Đilasa i Demokratske stranke sistemski uništavao kombinat“, naveo je Mirković.

On ocenjuje da je DS ostala zabeležena kao stranka koja je uništila i Beograd i Srbiju, a sada zajedno sa Đilasom, Jeremićem i Obradovićem pokušava da se vrati na vlast kako bi ponovo pljačkali građane.

„Uveren sam da građani Srbije mogu dobro da procene ko je radio u njihovom interesu i ko ispravlja sve greške, lopovluke i mahinacije koje je lopovsko-tajkunski savez napravio“, istakao je Mirković.

(Tanjug)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike