U trendu

NADA: Jovanovića kao predsedničkog kandidata podržao pukovnik Ogar, koji je sačuvao …

Koalicija NADA saopštila je danas da je njenog kandidata za predsednika Srbije Miloša Jovanovića podržao nekadašnji komandant francuskih specijalaca na Kosovu i Metohiji pukovnik Žak Ogar, veliki prijatelj i zaštitnik Srba, čijom zaslugom je sačuvan manastir Devič od napada albanskih ekstremista i pripadnika Oslobodilačke vojske Kosova.

„Želim da vam prenesem svedočanstvo francusko – srpskog prijateljstva koje je danas prisutno kod mnogih Francuza“, poručio je Ogar, nekadašnji pripadnik francuske Legije stranaca, prenela je NADA.

Kako je Ogar naveo, „solidarnost treba da ujedini sve suverene i nezavisne evropske nacije, verne svojim korenima, njihovom identitetu, naročito u ova teška vremena“.

„Želim da vam prenesem svedočanstvo prijateljstva, ali pre svega poštovanje koje imam za mnoge od vas, pre svega generala Božidara Delića, gospodina Mihailovića, unuka Draže Mihailovića, i Miloša Jovanovića koji je kao i ja bivši padobranac. Prenosim poruku realne Francuske koja voli Srbiju, kao što je Srbija volela Francusku“, poručio je Ogar.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar