U trendu

Napad na članove DS je posledica obračuna s političkim protivnicima

Predsednik Demokratske stranke (DS) Bojan Pajtić ocenio je, u saopštenju, da je današnji napad na članove i aktiviste te stranke posledica „obračuna sa političkim protivnicima“.

Već četiri godine režim se sa političkim protivnicima, medijima, neistomišljenicima, brutalno obračunava. To nije pravedna Srbija, to nije pravna država, i mi zbog toga oštro osudjujemo incident koji se dogodio na Zvezdari našim aktivistima“, izjavio je Pajtić.

On je kazao da je očekivano da se nasilja i linč dešavaju kada su u „svim saopštenjima vladajuće stranke prepoznatljive uvrede, klevete, nasilje i poziv na linč“.

„Zbog toga mi ćemo se itekako boriti do kraja za pravednu državu, za pravnu državu. Želimo da živimo normalno, želimo da živimo sad. Pozivamo gradjane Srbije da 24. aprila tiho i odlučno izadju na izbore jer ovakvu bedu i poniženje sebi niko ne sme da priušti, ni sebi, ni svojoj porodici u naredne četiri godine“, naveo je Pajtić.

Nepoznata grupa napadača danas je oko 10 sati kod Djeram pijace u Beogradu napala aktiviste DS-a i funkcionere Balšu Božovića, Natašu Vučković i Dragana Šutanovca, polomljenom flašom. Jedan aktivista povredjen je u napadu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar