U trendu

Narodna stranka: Nepotrebnim rekonstrukcijama vlast u Beogradu puni džepove funkcionera

Odbornik Narodne stranke u Skupštini Beograda Miloš Pavlović izjavio je danas da „apsolutno bespotrebne“ rekonstrukcije infrastrukture u opštini Zvezdara služe vlasti SNS da posredstvom izvodjača radova novac iz opštinskog budžeta preliva na račune gradskih i lokalnih čelnika.

„Opštinska vlast je u saradnji s gradskim čelnicima samo lagala i davala prazna obećanja, a nepotrebnim rekonstrukcijama se ne podiže kvalitet života Zvezdaraca“, naveo je Pavlović.

Narodna stranka je prenela da je on rekao i da se „broj stanovnika naše opštine značajno povećava, što znači da je potrebno razvijanje postojeće infrastrukture, poput gradnje novih škola i vrtića u naselju Mirijevo“, a da za sedam godina godina vlasti u Opštini Zvezdara, SNS „nije izgradila novu školu, obdanište, dom zdravlja, park ili sportsko igralište“.

„Rezultati lokalnih izbora iz juna 2020. godine i odziv Zvezdaraca na izbore, odgovor su gradjana bahatoj opštinskoj vlasti SNS na njihove lažne projekte ‘rekonstrukcija’ za koje se najbolje može primeniti misao Abrahama Linkolna: ‘Možeš lagati neke ljude sve vreme, možeš lagati sve ljude neko vreme, ali ne možeš lagati sve ljude sve vreme’ „, citirao je Pavlović izjavu predsednika SAD iz 19. veka.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.