U trendu

Narodna stranka: Ni Slaviju ne znaju da urede a obećavaju metro

Potpredsednik Narodne stranke Nikola Jovanović upitao je danas kako je moguće da se plato na beogradskom Trgu Slavija raspao već posle prve zime i dodao da su gradske vlasti dužne odgovor na to pitanje, s obzirom da su na rekonstrukciju tog trga potrošeni milioni evra iz džepova poreskih obveznika.

Jovanović je upitao zašto Sekretarijat za investicije nije sproveo temeljni nadzor, kako bi kvalitet radova odgovarao uloženom novcu, kao i kako je moguće da je Gradski zavod za veštačenje odobrio izvedene radove i potvrdio da su uradjeni u skladu sa gradjevinskom dozvolom.

„Da li će gradski arhitekta da podnese ostavku, zbog obećanja tokom izborne kampanje da će ‘plato biti svečano otvoren u najkraćem roku’? Da li će gradski menadžer da podnese ostavku, zbog obećanja da će izvodjač radova na Slaviji biti ‘kontrolisan svakog dana i da Grad neće dozvoliti propuste?'“, upitao je potpredsednik Narodne stranke.

Jovanović je dodao da se Narodna stranka obavezuje da neće dozvoliti ispumpavanje novca iz beogradskog budžeta na kampanju „skupo a glupo“ i da se obavezuje da će, po dolasku na vlast, u čitavoj Srbiji pokrenuti program javnih radova na izgradnji komunalne, sanitarne i saobraćajne infrastrukture.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.