U trendu

Narodna stranka: Obustavljanje radova u Trsteniku pobeda gradjana nad 'naprednjačkom vlašću'

Predsednik Opštinskog odbora Narodne stranke Trstenik, Vladan Miodragović, izjavio je danas je „lokalna naprednjačka vlast“, posle protesta gradjana, obustavila radove na kružnom toku u tom mestu.

U Trsteniku su obustavljeni radovi pošto su gradjani protestovali jer je bilo predvidjeno ukidanje trotoara na kružnom toku.

Miodragović je naveo da je „pobeda gradjana čista kao suza“ i da „nije uspeo pokušaj predsednice Opštine, Milene Turk da slučaj politizuje“, prenela je Narodna stranka.

Po njegovim rečima, nije uspeo ni njen pokušaj „da odgovornost za nesposobnost svali na ledja gradjana i potpredsednika Narodne stranke Miroslava Aleksića koji je bivši predsednik Opštine.

U saopštenju je navedeno da je Turk rekla da je nadjeno novo rešenje za kružni tok, a da je Aleksić odgovoran za to što je sada trebalo da se sprovede loše rešenje, jer je projekat uradjen 2013. godine, kada je on bio predsednik Opštine.

Miodragović je na to odgovorio da su „porodica Turk i naprednjaci koji vode opštinu, kao i svaki put, pokušali da prikriju sopstvenu odgovornost“.

Pošto je ocenio da „naprednjački režim radi isključivo na štetu gradjana“, Miodragović je rekao da je „dobra je vest da mu se bliži kraj, jer svaki, pa i najmanji pritisak rezultira njegovim povlačenjem (režima) pred narodnim nezadovoljstvom“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.