U trendu

Narodna stranka podnela prijavu protiv funkcionera SNS zbog napada na svog člana

Pravni tim Narodne stranke podneo je danas krivičnu prijavu protiv potpredsednika Izvršnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Branka Malovića i njegovih saradnika zbog toga što su, kako se navodi u saopštenju, pretukli Igora Milenkovića, funkcionera Narodne stranke u Smederevskoj Palanci.

Kako se navodi u saopštenju, reč je o kik-bokserima iz Pančeva, odakle je i Malović, koji je koordinator SNS za lokalne izbore u Smederevskoj Palanci koji se održavaju u nedelju, 25. marta.

Narodna stranka je saopštila imena četvorice kik-boksera iz Pančeva i navela da je njima naredjenja izdavao upravnik Zelene pijace iz tog grada, koji je pravosnažno osudjen za ubistvo 2016. godine.

„Prosto je neverovatno u šta se politički život u Srbiji pretvorio za vreme vlasti Aleksandra Vučića i njegove kriminalne bulumente. Borba mišljenja i uverenja se pretvorila u borbu za goli život izmedju plaćenih batinaša i ubica koje štiti policija i siromašnih gradjana kojima je dat izbor izmedju toga da prodaju svoj glas ili da budu prebijeni na pragu sopstvene kuće“, navodi se u saopštenju.

Narodna stranka je navela da će njen pravni tim boraviti u Smederevskoj Palanci u subotu i nedelju, kako bi hitno reagovao na sve eventualne nepravilnosti i nove pokušaje nasrtaja na svoje simpatizere i aktiviste.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar