Narodna stranka: Radnici preduzeća i ustanova u Boru pod pritiskom prisustvuju dolasku Vučića

Narodna stranka u Boru upozorila je da se u pojedinim javnim preduzećima i ustanovama u tom gradu prave spiskovi radnika koji se, pod pretnjom otkaza, obavezuju da će prisustovati dočeku predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji bi uskoro trebalo da dodje u Bor tokom kampanje „Budućnost Srbije“.

Predsednik te stranke u Boru i odbornik u Gradskoj skupštini Dragan Marković, rekao je agenciji Beta da su najviše pritisaka i pretnji direktora zabeleženi u JU Sportski centar „Bor“ i Predškolskoj ustanovi „Bambi“, ali i u JKP „Vodovod“ i u osnovnim i srednjim školama.

„Od mnogih radnika smo dobili uveravanja da se prave spiskovi radnika koji se obavezuju da će prisustvovati dolasku Aleksandra Vučića u Bor, ali iz straha od otkaza niko nije želeo da o tome govori javno“, rekao je Marković.

Narodna stranka ocenjuje da je pravljenje spiskova sigurnih i upozoravanje radnika da im u slučaju neodazivanja slede sankcije, „poznati manir Aleksandra Vučića i njegove vlasti na lokalu“.

(Beta)

1 komentar
  1. Anonimni

    U predškolskoj ustanovi BAMBI zapošljen je izvesni Miki čije radno mesto glasi DEŽURNI CINKAROŠ, i to bez ikakvih kvalifikacija i stručnosti u vezi te ustanove, pa sad vi vidite da li smete da izostanete sa mitinga SVEVIŠNJEM !

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike