U trendu

Naslovna strana za četvrtak, 28. jun 2018. godine

Dnevni listovi na naslovnim stranama za četvrtak, 28. jun, najviše pišu o kosovskom problemu i otvaranju Narodnog muzeja u Beogradu posle 15 godina.

ALO – „Orlovi pali pred Brazilom“, list piše o porazu srpske reprezentacije na Mundijalu.

BLIC – „Ništa lepo nemamo narodu da ponudimo po pitanju Kosova“, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić upitan o rešenju za Kosovo koje će ponuditi gradjanima. „Srbi okupirali Moskvu“, o navijačima na utakmici Srbija-Brazil na Svetskom prvenstvu u fudbalu.

VEČERNJE NOVOSTI – „Iza naroda se neću skrivati“, list piše o izjavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića o rešenju za Kosovo. „Nevreme ugrozilo temelje Hilandara“, o nevremenu koje je pogodilo poluostrvo Atos u Grčkoj. „Novi sjaj remek-dela“, o otvaranju Narodnog muzeja posle 15 godina rekonstrukcije.

DANAS – „Godina Brnabićkine vladavine sa Vučićem na čelu“, list piše o prvoj godini mandata premijerke Ane Brnabić. Pod naslovom „Seljimi: Nema upada, kosovska policija je već na severu“, za list govori bivši ministar spoljnih poslova Kosova Petir Seljimi. „I policija ‘birala’ rektora“, o izboru v. d. rektora Univerziteta u Kragujevcu.

INFORMER – „Putin brani Kosovo kao da je njegovo“, o rezultatima navodne analize američkih obaveštajaca. „Brazilci poslali Orlove kući“, piše list.

KURIR – „Referendum na jesen“, o tome kada bi gradjani mogli da se izjasne o predlogu predsednika o pitanju Kosova. „Čudo na Hilandaru“, o tome da su zbog obilnih kiša putevi uništeni, a da je manastir ostao netaknut.

POLITIKA – „Od srpskog Jerusalima, do podrške nezavisnosti“, list piše o tome kako se u poslednjih sto godina gledalo na kosovsko pitanje u SAD. „Narodni muzej večeras otvara vrata“, o otvaranju muzeja posle 15 godina. „Patrijarhu Pavlu spomenik u Beogradu“, list piše da bi prethodni patrijarh mogao da dobije spomenik.

(Beta)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike