U trendu

Naslovna strana za nedelju 25. jun

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od nedelje, 25. juna, pišu o o mandatarki nove Vlade Srbije Ani Brnabić i ženama u politici uopšte, kao i o dolasku dirigenta Zubina Mehte u Beograd gde će dirigovati Beogradskom filharmonijom, na besplatnom koncertu pod vedrim nebom.

ALO – „Vučić za dva dana imao 21 sastanak“ list piše o broju bilateralnih sastanaka koje je predsednik Srbije imao u danu inauguracije i dan nakon, 23. i 24. maja. „Srbija neće imati dva premijera“ citira list potpredsednika Srpske napredne stranke Milenka Jovanova.

BLIC – „Gej premijerka“, naslov pod kojim list piše da li je to dobro za Srbiju i zašto jeste. „Zubin Mehta gost Beograda“, o tome da je legendarni dirigent i specijalni gost koncerta na otvorenom na Ušču.

VEČERNJE NOVOSTI – „Albanci se hvale Pećkom patrijaršijom“ o tome da turistima ne pominju da je to srpska verska ustanova. „Uhvaćeno blizu 200 pedofila“ povodom toga da su deca navodno sve češće na meti seksualnog uznemiravanja. „Za dva dana sa 21 zvaničnikom“ o sastancima novog predsednika Srbije Aleksandra Vučića. „Srbija u srcu od 1958“ o dolasku Mehte u Beograd.

KURIR – „Vodja baš zna sebi da ugodi“ list piše o, kako se navodi, „potresnom pismu majke Lozanke Radoičić jer je predsednik Srbije primao čestitke od NATO prijatelja na dan kada je njen sin Vladimir Radoičić otišao u vojsku i poginuo na Košarama“. „Vašar anonimusa, pevača i neukusa“ list piše o prisutnima na inauguraciji predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

POLITIKA – „Mandat dug kao suknja“, o ženama u politici. „Uvek tražim da mi kažu šta ne valja“ razgovor nedelje sa selektorom košarkaške reprezentacije Aleksandrom Djordjevićem. „Mehta na koncertu pod vedrim nebom“ povodom koncerta Beogradske filharmonije.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.