U trendu

Naslovne strane za utorak, 21. januar 2019. godine

Dnevne novine na naslovim stranama izdanja za 21. januar, pišu o ubistvu u Grčkoj, kako ih označavaju, „vodja škaljarskog klana“ Igora Dedovića i Stevana Stamatovića, o dodeli nagrade NIN-a za roman godine, o sporenju u Demokratskoj stranci, o nabavci oružja iz Rusije i drugim temama.

ALO  –  „Pokolj Srba i Crnogoraca usred Grčke“, list piše o ubistvu u Grčkoj „vodja škaljarskog klana“.

BLIC  –  „Ninova nagrada Saši Iliću za roman godine ‘Pas i kontrabas'“ o dodeli književne nagrade. Pod naslovom „Kakva je budućnost DS“, list piše o dešavanjima u toj stranci.

INFORMER  –  „Srbija kupila šest pancira“, list prenosi pisanje ruske štampe. „Škaljarce odali žena i deca“, list piše o ubistvu dvojice pripadnika tog klana u Grčkoj.

KURIR  –  „Vodju škaljaraca našli preko žene“, list piše o ubistvu, kako se navodi, vodja škaljarskog klana u Grčkoj.

VEČERNJE NOVOSTI  –  Pod naslovom „Četvorica sasula čak 30 metaka“, o ubistvu kod Atine. Razgovor s nekadašnjih predsednikom Demokratske stranke Dragoljubom Mićunovićem o učešću te stranke u Savezu za Srbiju: „Vreme je da izadjemo iz Saveza“.

DANAS  –  „Djilas poziva na smirivanje strasti“ – o Savezu za Srbiju posle spora Demokratska stranka – Dveri, zbog reakcije Boška Obradovića na izjavu Dragoljuba Mićunovića o izborima. Diplomate o odnosima crnogorskog i srpskog predsednika: „Djukanović i Vučić neće ugroziti jedan drugog“.

POLITIKA  –  „Ne zanima me huliganstvo Dveri, već reakcija DS-a“, razgovor s nekadašnjim predsednikom Demokratske stranke Dragoljubom Mićunovićem. Pod naslovom „Nove žrtve u obračunu crnogorskih klanova“, o ubistvu kod Atine.

SRPSKI TELEGRAF  –  „Šefu mafije pobili glavne ljude“, list piše o ubistvu dvojice pripadnika škaljarskog klana u Grčkoj. „Od Putina čak šest sistema pancir“, list piše o nabavkama oružja iz Rusije.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.