U trendu

Nova stranka: Briselski dijalog paravan za luksuziranje po Evropi

Nova stranka ocenila je danas da je Briselski dijalog koji vodi predsednik Srbije Aleksandar Vučić samo paravan za luksuziranje po evropskim metropolama i da on ima za cilj da se skrene pažnja gradjana sa stvarnih problema.

„Na sva usta demonstrativno najavljivano napuštanje pregovora sa Prištinom ponovo se pokazalo kao još jedna tačka u bednoj operetskoj predstavi kojom Aleksandar Vučić pokušava da zamaže oči gradjanima Srbije i skrene pažnju sa stvarnih problema – praznih novčanika i tanjira, sve većeg zaduživanja i dramatičnog pada države na Duing biznis listi Svetske banke, kojom se nekada na sva usta hvalio“, saopštila je Nova stranka.

Prema toj stranci, savesnim gradjanima iz dijaspore nije promakao stvarni povod Vučićevih putešestvija po Evropi, „pa smo tako svedoci njegovih obilazaka pivara po Briselu, ali i šetkanja ulicama Beča i obilascima butika“.

„Dijalog i njegova lažna borba za Srbiju očito su samo paravan za luksuziranje po evropskim metropolama kojima nastavlja da vredja inteligenciju gradjana Srbije“, stoji u saopštenju.

Nova stranka je upozorila da će „rezultati igranja državom i sudbinama gradjana iz dana u dan biti sve pogubniji“, zbog čega su poručili gradjanima da se ne plaše i da bi svoju odlučnost da tome stanu na put trebalo jasno da pokažu na sledećim izborima.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar