U trendu

Nova stranka: Prostorije SNS jedini renovirani objekat na Petlovom brdu za sedam godina

Predsednik Gradskog odbora Nove stranke (NOVA) Beograd Bane Mladenović obišao je Mesnu zajednicu (MZ) Petlovo brdo i tom prilikom istakao da jedini objekat koji je u protekelih sedam godina renoviran jesu prostorije MZ, koje sada pripadaju Mesnom odboru Srpske napredne stranke, saopšteno je danas.

Mladenović je u razgovoru sa meštanima locirao ključne probleme s kojima su sučeni i postavio pitanje vlastima šta stanovnici Petlovog brda treba da urade da bi opštinska i gradska vlast obratili pažnju na njih, a da se ne osećaju kao zaboravljeni gradjani drugog reda.

„Centar Petlovog brda je totalno devastiran. Stepenice do jedine pošte na Petlovom brdu drže se jedva na armaturi, a tim stepenicama naši najstariji sugradjani, bar dva puta mesečno, moraju nekako da se popnu da bi podigli penzije i platili račune. Majkama sa decom je nemoguće da se popnu do pošte i knjižare, bez nečije pomoći. Ispod stepenica se nalazi davno izgoreli metalni kiosk koji je sada deponija“, navodi se u saopštenju te stanke.

Članovi Nove stranke istakli su da je sigurnosna ograda na nadvožnjaku na Ibarskoj magistrali, ispod koga se ulazi na Labudovo brdo, totalno propala i samo što ne otpadne, kao da se tu nalazi i jedno od nehigijenskih romskih naselja, pa se pri ulasku na Labudovo brdo u večernjim satima, mora posebno voditi računa, da neko dete ne izleti pred vozilo.

„Ispod nadvožnjaka se prilikom svake, malo jače kiše, stvara jezero, jer se kišna kanalizacija ne čisti, pa se sav saobračaj, uključujući i gradski, preusmerava. Da li je zaista humano da naši sugradjani čekaju autobus 534 na uzanom trotoaru, bez ikakve pečurke i da su, pri tome, prinudjeni da propuštaju vozila koja ulaze u auto-servis“, upitali su članovi te stranke.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.