U trendu

Nova stranka: Protiv vlasti koja je od gradjana ukrala opštinu

Nova stranka (NOVA) saopštila je danas da su Vračarci digli glas protiv vlasti koja je, gradjanima ukrala opštinu.

Funkcioneri i aktivisti Odbora Nove stranke beogradske opštine Vračar razgovarali su danas sa gradjanima na Kalenić pijaci o problemima sa kojima je suočena jedna od centralnih gradskih opština i pozvali ih na večerašnji protest Jedan od pet miliona, u 18.00 časova kod Terazijske česme, tokom kojeg će govoriti predsednik njenog Saveta Aris Movsesijan.

„U saradnji sa članovima Demokratske stranke, Socijaldemokratske stranke, Narodne i Stranke moderne Srbije, razmenili smo sa velikim brojem zainteresovanih Vračaraca ideje i buduće planove u delovanju, kako bismo ovaj, prekrajanjem izborne volje, ukradeni deo prestonice konačno ponovo vratili u ruke gradjana, kojima i pripada“, saopštila je NOVA.

Nova stranka je istakla da je potrebno zajedničkim snagama ne samo Vračar, već i ceo Beograd, učiniti „slobodnim gradom, u slobodnoj Srbiji na putu povratka demokratiji i vrednovanju ljudskih prava i, iznad svega, na doslednom putu ka Evropskoj uniji“.
Razgovorom sa sugradjanima na Kalenić pijaci, tokom kojeg je prikupljeno nekoliko stotina potpisa podrške, Nova stranka je nastavila sa akcijama kakve sprovodi svakog vikenda, navodi se u saopštenju.

(Beta)

Napišite komentar