Obeležavanje godinu dana rada Vlade Ane Brnabić 5. jula u Subotici

Godinu dana rada Vlade na čelu sa premijerkom Anom Brnabić biće obeleženo u četvrtak 5. jula u Subotici gde će premijerka i ministri obići više lokacija i na konferenciji za novinare izneti ostvarene rezultate i ciljeve za naredni period.

Prema najavi iz Vlade Srbije, premijerka će u Industrijskoj zoni u Subotici obići proizvodni pogon nemačke kompanije „Norma grupa“, koja je od početka svog poslovanja u Srbiju investirala više od 32 miliona evra i koja zapošljava više od 1.200 ljudi.

Zajedno sa resornim ministrima, Ana Brnabić će posetiti Hemijsko-tehnološku školu, koja se trenutno renovira sredstvima koja je obezbedila Vlada Srbije, a koja je poznata po razvijenom učeničkom preduzetništvu. Posetiće  i apoteku „Subotica“ kako bi se upoznala sa funkcionisanjem sistema eRecept i centralizovanom aplikacijom jedinstvena lista čekanja.

Na kraju posete, predsednica i članovi Vlade, na konferenciji za medije predstaviće rezultate u prvih godinu dana rada, i ciljeve i prioritete u narednom periodu.

(Beta)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike