Opozicija osim mržnje i vešala nema šta da ponudi

BEOGRAD – Šef odborničke grupe Srpske napredne stranke (SNS) u Skupštini Beograda Aleksandar Mirković ocenio je danas da je jučerašnji protest opozicije u Beogradu, „u kojem su nasilnici šetali protiv nasilja“, potvrdio da „sem mržnje, silovanja, vešanja i logora ništa drugo nemaju da ponude građanima“.

„Neverovatno je da su samo sedam dana nakon što su se građani Srbije zgrozili morbidnošću nekakvog saveza, Đilasovi, Jeremićevi, Obradovićevi i Trifunovićevi sledbenici i ove subote s ponosom šetali noseći vešala koja asociraju na fašističiki teror tokom Drugog svetskog rata koji su sprovodili nacisti“, naveo je Mirković u saopštenju za javnost.

On je istakao da su oni „time potvrdili da sem mržnje, silovanja, vešanja i logora ništa drugo nemaju da ponude građanima i da su to metode koje bi koristili u obračunu sa ljudima koji ne misle kao oni“.

„Na sreću, građani Beograda i Srbije imaju poverenja u ljude iza kojih stoje rezultati, i zato će Srpska napredna stranka predvođena (predsednikom stranke i Srbije) Aleksandrom Vučićem da pobedi na izborima kad god oni budu bili raspisani“, zaključio je Mirković.

(Tanjug)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike