najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Opoziciji više glasova ako nastupi u dve kolone

Predsednik Nove stranke Zoran Živković ocenio je danas da bi proevropska opozicija u Srbiji u zbiru dobila više glasova ukoliko bi na predstojećim parlamentarnim izborima nastupala u dve kolone.

Komentarišući današnji početak razgovora predstavnika opozicionih partija u Srbiji, Živković je novinarima u Skupštini Srbije kazao da je dobro što ti razgovori počinju, ali i da postoje razne forme saradnje opozicije.

„Da li je moguće i da li je dobro napraviti jednu listu na kojoj ćemo se naći svi, to prepuštam da vidimo. Ja sam bliži tome da budu dve proevropske kolone jer ako opozicionim partijama, kako same kažu, cenzus nije problem, njihov zbir će biti mnogo veći nego ako nastupaju u jednoj koloni“, kazao je predsednik Nove stranke.

On je dodao da gradjani na predstojećim izborima moraju pokazati svoje opredeljenje time što će glasati za sopstvenu budućnost.

„Izbori treba da se održe, nebitno kada, a gradjani neka glasaju za onoga kome bi poverili na čuvanje svoje dete, kod koga dete ne bi bilo gladno i od koga bi nešto i naučilo“, kazao je Živković.

(Beta)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike