Opštinski odbor DS S odlučio: Pristupamo SNS, podrška Vučiću

BEOČIN – Opštinski odbor DS S Beočin na čelu sa poverenikom Rodoljubom Daničićem odlučio je da pristupi Srpskoj naprednoj stranci i da tako, kako navodi, na nedvosmislen način pruži podršku predsedniku Aleksandru Vucicu u borbi za očuvanje nacionalnih i državnih interesa i daljeg prosperiteta Srbije. Kako je saopšteno, Rodoljub Daničić istakao je da se „oštro protivi odluci rukovodstva DS S-a da ta stranka bude deo lopovsko-tajkunske koalicije koja je sistematski razarala Srbiju i planski slabila njenu poziciju u međunarodnim krugovima zarad privatnih interesa i ličnog bogaćenja“.
DS S je nedavno odlučila na sednici predsedništva da raskine koalicije na lokalnom nivou sa SNS, jer se ne slaže sa politikom prema KiM, a ne isključuju ni eventualni ulazak u Savez za Srbiju.
Posle odluke Predsedništva DS S, čelnici DS S iz Zlatiborskog okruga odlučili su da istupe iz te stanke i da politički angažman nastave u SNS.
I odbornik DS S u Skupštini opštine Mali Zvornik Jovo Rogan ranije je saopštio da se ne slaže sa odlukom centrale stranke o raskidu koalicije na loklanom novou sa SNS „kao ni sa ulaskom u Savez sa Đilasom i Jeremićem“ i dodao da će nastaviti da podržava politiku Aleksandra Vučića.

(Tanjug)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike