U trendu

Panović: Biće interesantna trka između Vučića, Nikolića i Šešelja

Novinar Zoran Panović je, gostujući na RTS-u istakao da bi predizborna trka bila interesantna kada bi je trčali Tomislav Nikolić, Aleksandar Vučić i Vojislav Šešelj.

„Za Vučića je najbitnija stabilnost i jedinstvo i može podneti žrtvu i podržati Nikolića“, kaže Panović.

Naveo je da u okviru SNS-a nema frakcija, već frontovskih podela – na prozapadnu i prorusku stranu.

„Postoji više struja u SNS-u i nenamireni, oni koji nisu dobili funkcije, mogu biti potencijal za Nikolića“, naglašava Panović.

Istakao je da je Nikolić tokom govora povodom Dana državnosti podsetio koliko je puta bio napadan, vređan i da je to sve podneo i zbog Srbije.

„U tome se može čitati neka vrsta njegove gorčine, ali to otvara pitanje ako te kandidature bude da li to znači raskol u SNS-u“, objašnjava Panović.

Odgovarajući na pitanje koliko bi situacija da su kandidati i Nikolić i Vučić odgovarala opziciji, Panović kaže da zavisi od ostalih kandidata.

„Bitno je kako će se postaviti Vojislav Šešelj prema ta dva kandidata, prema ta dva svoja učenika, to je jako bitno pitanje i psihološki jako interesantna pozicija“, navodi Panović, a prenosi B92.

Panović smatra da ako je neko premijer ili Zaštitnik građana njihov posao je i sam deo kampanje.

„I Saša Janković ne bi zaslužio poverenje dela građana da nije svoj posao po njihovom mišljenju obavljao dobro i korektno. Tako isto glasači cene rad Vučića kao premijera“, rekao je Panović.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.