U trendu

Pavlović (Narodna stranka): Vučić odlučuje o sudjenju Markoviću

Odbornik Narodne stranke u Skupštini Beograda, advokat Miloš Pavlović, izjavio je danas da će Dragan Marković Palma biti sudski procesuiran samo ako to odluči predsednik Srbije Aleksandar Vučić vodjen rezultatima istraživanja javnog mnjenja ili ako „dobije packe od Evropskog parlamenta“.

Pavlović je za TV Nova S rekao da nije siguran da će bilo koji sud u Srbiji biti nepristrasan u slučaju predsednika Jedinstvene Srbije i Skupštine grada Jagodine Dragana Markovića Palme i optužbi da je umešan u podvodjenje maloletnica i žena.

„Sudski predmeti u Srbiji se ne rešavaju da bi bila zadovoljena pravda, nego zbog Vučićevog političkog rejtinga. Samo on zna da li će biti sudskog epiloga u slučaju Markovića. Moguće je da izmeštanjem tog predmeta iz Jagodine u Kraljevo pokušavaju da javnosti zamažu oči i ne bi trebalo biti euforičan zbog toga“, rekao je Pavlović.  

Pavlović je ocenio da je, kada je reč o Markoviću, upitna nepristrasnost bilo kog suda na teritoriji Srbije, jer je on na vlasti gotovo pune tri decenije i uspeo je da uspostavi mrežu kontakata po dubini u policiji, sudu i tužilaštvu.

„Naprednjački režim pokušava da na sve načine zaštiti šerife koji su umešani u kriminal, a režiser te zaštite je republička tužiteljka Zagorka Dolovac, koja bi trebalo da štiti interese Srbije i njenih gradjana, ali očigledno je kroz sve afere u poslednjih devet godina da ona štiti isključivo interese SNS-a i da obavlja funkciju advokata SNS-a jer štiti njihove funkcionere umesto oštećene“, rekao je Pavlović.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar