najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Polemika Vučića i Vukadinovića završena slanjem poljubaca i napuštanjem sale

Mandatar Aleksandar Vučić optužio je danas Djordja Vukadinovića, iz poslaničkog kluba, DSS, da je “pljačkao” Državnu lutriju Srbije, što je Vukadinović odbacio navodeći da se bavi samo legitimnim i legalnim poslovima.

“Ja, Aleksandar Vučić, kriv sam što Državna lutrija Srbije ne plaća reket Djordju Vukadinoviću”, rekao je Vučić i dodao da je Vukadinović zarad interesa menjao veru i naciju.

On je naveo i da će u popodnevnim satima pročitati ugovore kako bi gradjani mogli da vide kako je Vukadinović “pljačkao državne pare od sirotinje koju u parlamentu navodno brani”.

Vukadinović je zatim optužio Vučića za manipulaciju i rekao mu da možda “mandatar želi da liči na Vladimira Putina ili Angelu Merkal, ali da najviše liči na Kaligulu i Nerona”, kao i da svi dobro znaju da je Vučić taj koji menja veru za večeru.

On je rekao Vučiću i da se predstavlja kao demokratski premijer, a da on to ustvari nije i da uskraćuje vreme opoziciji da se čuje i njihov glas i kritika, jer “Vučić to ne može da izdrži”.

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković je zatim, nakon završene polemike, rekla da je Vukadinović izašao iz sale i da je prilikom izlaska mandataru poslao poljupce.

(Beta)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike