Popodne obeležava umeren intenzitet saobraća

BEOGRAD – Ovo popodne obeležava, očekivano, umeren intenzitet saobraćaja, kao i povoljne vremenske prilike koje uslovljavaju dobru prohodnost, saopštio je danas AMS S.

Vanrednih zastoja i prekida u saobraćaju nema, a na naplatnim rampama prolazi se bez čekanja.

Velika opreznost se vozačima savetuje pri prolasku deonica na kojima se izvode radovi.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije Republike Srbije, na našim putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 30 minuta.

Teretna motorna vozila, na izlazu iz zemlje, na graničnom prelazu Batrovci čekaju oko dva sata, a na graničnim prelazima Šid i Kelebija oko 60 minuta.

AMS S napominje da često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulazu i na izlazu iz Mađarske i tada zadržavanja mogu biti višesatna i duža u odnosu na zadržavanje koje vozače očekuje na našim graničnim prelazima.

Od danas do srede, u periodu od 7 do 16 časova, izvodiće se radovi na mašinskom krpljenju udarnih rupa, na državnom putu I A reda broj 1, na deonici petlja ,,Horgoš“ – petlja „Subotica sever“, u smeru Horgoš-Novi Sad.

U toku izvođenja radova, saobraćaj će biti preusmeren sa srednje (vozne) saobraćajne trake na preticajnu saobraćajnu traku.

(Tanjug)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike