U trendu

Postoje dokazi da je policija ulazila u prostorije Gradskog odbora DS

Portparolka Demokratske stranke  Aleksandra Jerkov ponovila je danas posle podne da je policija ulazila u prostoje beogradskog odbora te opozicione stranke i istakla da postoje snimci i svedoci koji to dokazuju.
 
„U zgradi u kojoj se nalaze prostorije gradskog odbora postoje bezbednosne kamere, kao i upisi kod portira kao dokaz da su policajci ulazili u zgradu i odlazili u prostorije Gradskog odbora DS, a za to postoje i tri svedoka“, rekla je ona u pisanoj izjavi koja je dostavljena medijima.
 
Jerkov je to rekla nakon što je  Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije u saopštenju negiralo tvrdnje portparolke DS-a da je policija danas ušla u prostorije beogradskog odbora Demokratske stranke uoči održavanja protesta koji ta stranka sa Novom strankom organizuje povodom polaganja kamena-temeljca za stambene zgrade u okviru projekta „Beograd na vodi“.
 
Demokratska stanka, kako je istakla Jerkov, zahteva odgovornost policajaca koji su danas pre podne dolazili u prostorije Gradskog odbora DS Beograd, „kao i od njima nadređenih lica koja su im takvo ponašanje naložila i time bacila policiju pod noge (vladajuće) Srpske napredne stranke“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar