U trendu

A pravila inauguracije? U dekolte potpredsednice SNS gledali su – svi!

Pre početka inauguracije Aleksandra Vučića u Palati Srbija objavljen je čitav niz pravila koje se odnose na kodeks oblačenja i ponašanja na ovoj svečanosti.

Jedno od pravila odnosilo se na dame a pisalo je da duboki dekolte na inauguraciji nije poželjan.

Međutim, ovo pravilo kao da je ignorisala potpredsednica SNS Marija Obradović koja se na svačanosti pojavila u crnoj čipkanoj haljini sa velikim izrazom.

Prema pisanju pojedinih medija, Obradovićeva je na taj način privukla veliku pažnju muškog dela gostiju a nije poznato da li joj je tokom inauguracije neko skrenuo pažnju da nije možda malo preterala sa dekolteom.

6 komentara
 1. Vasilim

  Ma briga njih bilo za inauguraciju. To su shvatili kao dobru priliku da pokažu grudi i da nađu bogate sponzore. Inauguracija je bila na marginama, što bi rekli političari.

 2. milovan

  Bas je neukusno.lepe grudi ali nije na ovakvoj svecanosti.Preterala.

 3. Viktor Rotmiler

  Mislim da je Dugarica Marija Obradovic,totalno „promasila temu“,.Tako kako je ona dosla obucena,dolazi se na „seansu“ kod TV Hepija koju vodi onaj nekada veliki novinar,Milomir Maric,a sada voditelj trece klase. Tako veliki kiks u oblscenju,ne bi se mogao oprostiti ni kafe kuvarici (da je nekom zgodom pozvana),a ne zeni,na formalno visokoj politickoj poziciji.Ali,verovatno ta zedj kod pojedinih zena.da svojim grudima, probijaju sve prepreke,toliko je jaka,da one jadnice,potpuno izgube sve, paa i one osnovne kriterijume,o otmenom oblacenju.!!!

 4. verujem u bolje sutra

  najbolje da su naglasili da sise ostavi kod kuce pre nego sto dodje

 5. djubrivoje

  vidi joj se na faci da je krvopija

 6. Blajbi

  Pa…….Sisata je…..

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike