U trendu

Predsedništvo PSG konstatovalo ostavku Srdjana Škora

Predsedništvo Pokreta slobodnih gradjana konstatovalo je danas ostavku Srdjana Škora na mesto člana Predsedništva pokreta i na članstvo u PSG i zahvalilo mu na ličnom doprinosu.

PSG je odluku konstatovao na otvorenoj sednici Predsedništva u proširenom sastavu.

„PSG će se odupreti pokušajima tabloidizacije njegovog rada i baviće se samo ozdravljenjem našeg društva i države od pogubne štete koju im nanosi aktuelna vlast“, navodi se u saopštenju.

Škoro je juče obavestio javnost da je podneo ostavku na članstvo u tom pokretu, navodeći da su lider PSG Saša Janković i njegova supruga Slavica stvorili od pokreta „mini preduzeće u kojem se favorizuju poltroni“.

On je u ostavci koju je uputio predsedištvu, u koju je Beta imala uvid napisao da se u toj organizaciji odluke donose na nedemokratski način i da organizacijom upravlja bračni par Janković.

„Odavno više nismo Pokret, a najmanje slobodni gradjani. Odluke se donose na način koji nije demokratski. Pokretom i njegovom organizacijom upravlja Slavica Janković, supruga predsednika koja odlučuje o svemu, pa i o kadrovskim rešenjima“, naveo je Škoro u ostavci i dodao da u pokretu vlada totalna dezorganizacija.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.