U trendu

Prepiska Jeremića i Brnabićeve na Tviteru

BEOGRAD – Predsednik NS Vuk Jeremić upitao je premijerku Anu Brnabić da li je tačna informacija, koja kruži u diplomatskim krugovima, da je obavestila predsednika Aleksandra Vučića da namerava da se povuče sa mesta premijerke, a Brnabić ga je upitala da li su to isti izvori iz kojih je čuo da Merkel neće da primi Vučića.

Jeremić je premijerku upitao putem Tvitera da li je tačna ta informacija i dodao: Ako je to istina, šta je razlog za tu Vašu odluku? Ako nije, oprostite na uznemiravanju“.

Brnabić mu je ironično odgovorila:

„Isti izvori koji su javili da Merkel neće da se vidi sa @avucic, da ga Putin ne uvažava, da ce izbori 4.11.2018? Pošto su se do sada pokazali kao pouzdani“, napisala je Brnabić.

Premijerka je odala da planira da se koliko god bude trebalo, zajedno sa AV,“bori protiv talibanske politicke opcije @SavezZaSRB“.

Jeremić je uzvratio Tvitom u kome kaže da nema mesta „uličarskoj reakciji“ premijerke.

„Ljubazno sam Vam postavio pitanje, @anabrnabic – jasno ostavljajuci mogućnost da informacija nije tačna – stvarno nema potrebe da se ulicarski reaguje…A stvarno niste razgovarali sa @avucic o povlacenju?“, napisao je Jeremić.

(Tanjug)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike